alapitvany 1200

Idén 24. alkalommal rendeztük meg a vetélkedőt, rendhagyó módon saját diákjainknak, akik kiemelkedőn teljesíttetek a természettudományos tantárgyaikban.

Az Arborétum mindig tökéletes helyszín ehhez a rendezvényünkhöz, külön köszönjük a sok segítséget, és támogatást, amit ott kaptunk.

A Megsebzett Bolygó vetélkedő nem csak egy verseny, hanem egy értékes tanulási és fejlődési lehetőség a felsősök számára. A vetélkedőn való részvétellel a diákok jobban megérthetik a Föld aktuális környezeti problémáit, és felkészülhetnek arra, hogy aktívan részt vegyenek a fenntartható jövő megteremtésében.

Miért fontos, hogy minden évben megszervezzük ezt a vetélkedőt?

  • Környezeti tudatosság: A vetélkedő segít a diákoknak megérteni a Föld aktuális környezeti problémáit, és felismerni a fenntarthatóság fontosságát.
  • Ismeretszerzés: A verseny során a diákok a klímaváltozás, a szennyezés, a biodiverzitás csökkenése és más környezeti kihívások tudományos hátteréről tanulnak.
  • Kritikus gondolkodás: A vetélkedő arra ösztönzi a diákokat, hogy elemezzék a környezeti problémákat, értékeljék a lehetséges megoldásokat, és vitassák meg a fenntarthatósággal kapcsolatos kérdéseket.
  • Csapatmunka: A vetélkedő lehetőséget ad a diákoknak, hogy csapatban dolgozzanak, együttműködjenek, és megosztsák a tudásukat a közös cél elérése érdekében.
  • Vezetői készségek: A vetélkedő keretében a diákoknak lehetőségük van vezető szerepet vállalni a csapatukban, érvelni a nézőpontjuk mellett.
  • Kommunikációs készségek: A vetélkedő fejleszti a diákok szóbeli és írásbeli kommunikációs készségeit, miközben megosztják a tudásukat és ötleteiket másokkal.
  • Kreativitás: A vetélkedő arra ösztönzi a diákokat, hogy kreatívan gondolkodjanak és innovatív megoldásokat javasoljanak a környezeti problémákra.
  • Környezetvédelmi elkötelezettség: A vetélkedő arra ösztönzi a diákokat, hogy aktívan részt vegyenek a környezetvédelemben, és tegyenek lépéseket a Föld megóvása érdekében.
  • Szórakozás: A vetélkedő egy szórakoztató és izgalmas módja annak, hogy a diákok tanuljanak a környezetről és fejlesszék a készségeiket.

Eredmények:

I. helyezett az 5.c osztály csapata

II. helyezett a 8.a osztály csapata

III. helyezett a 7.c osztály csapata

Fotóalbum:

Képernyőkép 2024 06 05 203530

Közzétételi lista

Különös közzétételi lista

ITT  olvasható
 
COVID 19 adatok:
Fertőzöttek száma:
Dolgozók száma: 0
Gyerekek száma: 0

Dokumentumok

Itt letöltheti, vagy online olvashatja dokumentumainkat, .pdf kiterjesztésben. Kérjük, kattintson a megfelelő címre.

Elérhetőség

Cím: 9700 Szombathely, Benczúr Gyula utca 10.

Titkárság: +3620 4272526

Igazgatóhelyettesi iroda: +3620 4271054

Fax: +3694 505-670

email: kamon kukac gothardiskola.hu

 

Korszerű Iskoláért Alapítvány

 Számlaszámunk: 11747006-20118147
Adószámunk: 19246640 - 1 - 18
A Korszerű Iskoláért Alapítvány éves szinten milliós nagyságrendben járul hozzá az iskolai infrastruktúra fejlesztéséhez.
Ezúton is szeretnénk megköszönni támogatóinknak, hogy az elmúlt tanévben iskolánk alapítványának ajánlották fel személyi jövedelemadójuk egy százalékát!
 
Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy és , szöveg, amely így szól: „A Korszerű Iskoláért Alapítvány éves szinten milliós nagyságrendben járul hozzá az iskolai infrastruktúra fejlesztéséhez. Adószámunk: 19246640-1- 19246640-1-18 18 1 1% % Számlaszámunk: 11747006-20118147 KÃSZÖNJÜK!”
 
 

tanulmanyi

sport

ETKEZES 4

etlap 3

kreta 2

classroom 2

TANEV RENDJE 2

dokumentumok 2