alapitvany 1200

A tanuló hiányzása (betegsége) esetén a 20/ 503-3995 (nem az iskolánk telefonszáma) telefonszámon lehet  bejelenteni a távolmaradást reggel 8:30 óráig. Csak a következő naptól tudjuk elfogadni az étkezés lemondását. Az aznapi ebédet az irodában kiállított igazolás (bón) ellenében el lehet vinni. A 8:30 óra után történő bejelentést már másnaptól sem tudjuk elfogadni, csak az azt követő naptól!

 

Az étkezéssel kapcsolatos bővebb információ a http://www.szombathelyigamesz.hu/atutalas.html oldalon található.


Tisztelt Szülők!

Tisztelettel tájékoztatjuk Önöket, hogy a közoktatási intézmények működését érintő átszervezések miatt 2017. január 1-től az étkezés térítési díjak befizetése a következők szerint módosul:
készpénzzel: havonta 2 alkalommal az előre közölt időpontokban helyben az intézményben, ezen kívül munkanapokon hétfőtől csütörtökig 8-15 óráig, pénteken 8-12 óráig - a Szombathelyi Köznevelési Gamesz Nádasdy F. u. 4. alatti irodájában,
átutalással: Unicredit Banknál vezetett intézményi étkezési számlára (lásd elektronikus számla). Átutalás esetén a közlemény rovatba fel kell tüntetni a tanuló oktatási azonosító számát, nevét, osztályát, és a befizetett hónapot. K érjük, hogy egyszerre csak egy havi, pontos összeg kerüljön átutalásra, több gyermek esetén külön-külön utalják az összeget.

Az átutalandó összegről a befizetési határidőt megelőzően a www.szombathelyigamesz.hu honlapon a tanulói oktatási azonosító szám alapján tájékoztatást adunk. A számlakészítéssel egyidőben a térítési díj összegéről e-mailben értesítést kapnak. Ehhez szükségünk van pontos adataik megadására. Kérjük a címzett nevének, e-mail címének, ill. gyermeke nevének, osztályának, iskolájának megadása mellett küldjön levelet  az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre. (Akiknél ez a funkció már beállításra került, ők ezt a kérést ne vegyék figyelembe.)

Az átutalás időpontja a tárgyhót megelőző hónap 15-20-ig esedékes.

 

Tájékoztatjuk, hogy ha átutalását - határidőn kívül a hónap utolsó munkanapján indítja, akkor a szolgáltatás előre rendelése miatt, nem tudjuk biztosítani gyermeke számára a folyamatos étkezést.
Az étkezést ebédjegy ellenében lehet igénybe venni! Jegyet azok a tanulók kaphatnak, akik határidőre befizették a térítési díjat.
A kellemetlenségek elkerülése érdekében kérünk mindenkit, hogy a fenti határidőket betartani szíveskedjék!
Az étkezés lemondása  tárgynapot megelőző napon 8,30 óráig lehetséges. A lemondást az ügyintézői telefonszámon, személyesen a Szombathely, Nádasdy F. u. 4. alatti irodában, vagy e-mailben az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen kell bejelenteni a gyermek neve, osztálya, intézménye és lemondani kívánt napjainak megjelölésével. A lemondást ezeknek az adatoknak megadásával áll módunkban elfogadni! Az igénybevett napi étkezések számának módosítását (pl. háromszori étkezésről egyszeri étkezésre váltás) a tárgyhót követő hónaptól tudjuk figyelembe venni.
2016 decemberétől a Szombathelyi Köznevelési Gamesz honlapján lévő Lemondás fülön is bejelentheti gyermeke étkezésének lemondását!
A 100% díjkedvezményre jogosult, ingyenesen étkező tanulók hiányzása esetén is kérjük az étkezés lemondását, illetve visszajelentését a megadott telefonszámon, vagy személyesen!

Köszönjük együttműködését!

Szombathely, 2016. november 11.

      Szombathelyi Köznevelési GAMESZ

A megújult közétkeztetésről egy videó ITT található.

 

Közzétételi lista

Különös közzétételi lista

Itt  Itt  olvasható
 
COVID 19 adatok:
Fertőzöttek száma:
Dolgozók száma: 3
Gyerekek száma: 1

Dokumentumok

Itt letöltheti, vagy online olvashatja dokumentumainkat, .pdf kiterjesztésben. Kérjük, kattintson a megfelelő címre.

Elérhetőség

Cím: 9700 Szombathely, Benczúr Gyula utca 10.

Titkárság: +3620 4272526

Igazgatóhelyettesi iroda: +3620 4271054

Fax: +3694 505-670

email: kamon kukac gothardiskola.hu

 

Korszerű Iskoláért Alapítvány

 Számlaszámunk: 11747006-20118147
Adószámunk: 19246640 - 1 - 18
A Korszerű Iskoláért Alapítvány éves szinten milliós nagyságrendben járul hozzá az iskolai infrastruktúra fejlesztéséhez.
Ezúton is szeretnénk megköszönni támogatóinknak, hogy az elmúlt tanévben iskolánk alapítványának ajánlották fel személyi jövedelemadójuk egy százalékát!
 
Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy és , szöveg, amely így szól: „A Korszerű Iskoláért Alapítvány éves szinten milliós nagyságrendben járul hozzá az iskolai infrastruktúra fejlesztéséhez. Adószámunk: 19246640-1- 19246640-1-18 18 1 1% % Számlaszámunk: 11747006-20118147 KÃSZÖNJÜK!”
 
 

tanulmanyi

sport

ETKEZES 4

etlap 3

kreta 2

classroom 2

TANEV RENDJE 2

dokumentumok 2