alapitvany 1200


November 14-én és 15-én rendezték meg a IV. korcsoportos Futsal Diákolimpia városi küzdelmeit, melyben természetesen iskolánk is képviseltette magát. A szerdai napon két csoportban küzdöttek a sulik, a mieink a 'B' jelű trióba kaptak besorolást a Zrínyi és a Detkovits iskolák mellett.
Elsőként a Derkovits játékosai ellen léptünk pályára, ahol több szép helyzetet kialakítva vezetést szereztünk, majd 5 másodperccel a meccs vége előtt egyenlített a Derkovits, így 1-1-es döntetlennel zárult a játékidő, de mivel a szabályok értelmében minden meccsen győztest kell hirdetni, büntetőrúgások következtek, méghozzá a futsal szabályai szerinti 10 méterről. A mieinket egy kicsit meglepte a távolság, így az első két körben nem találtunk be, de ellenfelünk sem. A harmadik körben Soronics Gergő értékesítette a maga büntetőjét, de a Derkovits is betalált ebben a körben. A negyedik és ötödik körben ismét nem született gól, a hatodik körig kellett várni a végső találatig, melyet Várnai Áron értékesített részünkről, Soronics Gergő pedig a negyedik (!) büntetőt védte, így csapatunk örülhetett a gyözelemnek. Szerencsétlen sorsolásunknak köszönhetően egyből következhetett a Zrínyi elleni meccs, ahol talán a fáradtság is közre játszott vereségünkben, de el kell ismerni, hogy a Zrínyisek szépen tették-vették a labdát. A Zrínyi a Derkovitsot is legyőzte utánunk, ez pedig azt jelentette, hogy a csoport második helyén továbbjutottunk a másnapi városi döntőbe. Eredmények: Délután 14.00 órától a IV. korcsoportosok kezdték el a küzdelmeket, a tartalékos csapat első meccsén nagy csatában verte a Derkovitsot, majd az Oladi iskola ellen érdekes játékvezetői ítéletek mellett kaptunk ki, amely így szorosabb is lehetett volna, végül a Reményik iskolát vertük meg nagyobb arányban.
Eredmények: Derkovits - Gothard 1-1 Büntetőkkel: 1-2 Gólszerző: Somfalvi Bence Gothard - Zrínyi 1-3 Gólszerző: Németh Botond Fortuna csütörtökön sem kedvezett a Gothard iskolának, mert bár első meccsünk után pihenhettünk, az utána következő kettőt sajnos egymás után kellett játszanunk. Az előző napi hibákból tanulva szépen játszottak a srácok a Paragvári ellen, és megérdemelten győztük le őket. Nyoma sem volt a szerdai vereségnek a Zrínyi ellen, ahol már 2-0-ra is vezettünk, de sajnos az ellenfél kapusának lehozatala után nem tudtuk jól levédekezni az 5 a 4 elleni játékot, ennek köszönhetően egyenlített a Zrínyi, következhettek a büntetők. Szintén az előző napi hibákból tanulva a büntetőzésnél is javultunk és bár az első körben nem találtunk be, a másodikban Somfalvi Bence űzte el a pókokat a bal felső sarokból, majd Soronics Gergő ismét mmagabiztosan értékesítette a sajátját, amellett, hogy a két neki lőtt 10 métrest megint hárította. A szabályok értelmében ez a győzelem nem ért 3 pontot, a Zrínyinek pedig 0-t, hoszen a büntetőkkel eldőlt meccsen a győztes 2, a vesztes pedig 1 pontot kap, ami sajnos nekünk nem volt elég. Következett ugyanis az Oladi elleni meccs, ahol szintén vezetést szereztünk, de a végére kiütközött a fáradtság a srácokon, az Oladi fordítani tudott, ez pedig azt jelentette, hogy a Zrínyi 7, az Oladi 6 ponttal zárt, így ők jutottak tovább a megyei döntőre, csapatunk pedig szoros küzdelemben, 5 ponttal a harmadik helyezést szerezte meg.
Minden elismerést megérdemelnek a fiúk, remekül küzdöttek! Eredmények: Paragvári - Gothard 0-2 Gólszerzők: Németh Barnabás, Németh Botond Zrínyi - Gothard 2-2 Büntetőkkel: 0-2 Gólszerzők: Németh Botond, Várnai Áron Gothard - Oladi 1-2 Gólszerző: Szendrődi Benjámin.
A csapat tagjai: Somfalvi Bence (6.a) Soronics Gergő, Németh Botond, Márfy Bence, Meiszner Dávid, Vasas Kristóf, Várnai Áron, Bencze Zsombor (8.a) Szendrődi Benjámin, Németh Barnabás (8.b)
Edző: Kócs Felicián. Szép volt fiúk! Gratulálunk! Hajrá Gothard!

Közzétételi lista

Különös közzétételi lista

ITT  olvasható
 
COVID 19 adatok:
Fertőzöttek száma:
Dolgozók száma: 0
Gyerekek száma: 0

Dokumentumok

Itt letöltheti, vagy online olvashatja dokumentumainkat, .pdf kiterjesztésben. Kérjük, kattintson a megfelelő címre.

Elérhetőség

Cím: 9700 Szombathely, Benczúr Gyula utca 10.

Titkárság: +3620 4272526

Igazgatóhelyettesi iroda: +3620 4271054

Fax: +3694 505-670

email: kamon kukac gothardiskola.hu

 

Korszerű Iskoláért Alapítvány

 Számlaszámunk: 11747006-20118147
Adószámunk: 19246640 - 1 - 18
A Korszerű Iskoláért Alapítvány éves szinten milliós nagyságrendben járul hozzá az iskolai infrastruktúra fejlesztéséhez.
Ezúton is szeretnénk megköszönni támogatóinknak, hogy az elmúlt tanévben iskolánk alapítványának ajánlották fel személyi jövedelemadójuk egy százalékát!
 
Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy és , szöveg, amely így szól: „A Korszerű Iskoláért Alapítvány éves szinten milliós nagyságrendben járul hozzá az iskolai infrastruktúra fejlesztéséhez. Adószámunk: 19246640-1- 19246640-1-18 18 1 1% % Számlaszámunk: 11747006-20118147 KÃSZÖNJÜK!”
 
 

tanulmanyi

sport

ETKEZES 4

etlap 3

kreta 2

classroom 2

TANEV RENDJE 2

dokumentumok 2